Menu retter

Forretter:

  1. Sejfilet banderet med serranoskinke og grillede grønsager: 57,50 kr
  2. Paté af dansk svinekød og danske rødder: 52,50 kr
  3. Røget laks med peberrod, æbler og dild: 57,00 kr
  4. Roulade af laksetatar med agurk og friskost: 53,50 kr
  5. Rejecoktail: 52,00 kr
  6. Ingefærmarineret laks med chutnycreme: .57,00 kr
  7. Chilimarineret laksespyd med kokoscreme: 54,00 kr
  8. Letrøget andebryst på sprød salat og løgkompot: 52,50 kr
  9. Tunmousse med røget laks: 51,50 kr
  10. Skaldyrstallerken med dressing: 65,00 kr
  11. Varmrøget laks med hindbær vinaigrette: 62,00 kr
  12. Lakseroulade med tang og creme: 55,00 kr
  13. Tarteletter med høns i asparges: 48,00 kr
  14. Nimbs fisketallerken: 69,00 kr
 
 

Hovedretter:

  1. Oksetyndstegfilet med bearnaise, 3 x grønt og saltbagte kartofler: 145,00 kr
  2. Kalvetyksteg Hubertus stegt som vildt med ½ pære med gele, waldorfsalat, tyttebær, kartofler, bønner og sauce: 138,00 kr
  3. Wienerschnitzel med ærter, pommes saute og skysauce129,50 kr
  4. Helstegt svinekam med ½ æble, hvide og franske kartofler, rødkål og skysauce: 110,00 kr
  5. Glaseret hamburgerryg med kartofler, 3 x grønt og sauce bourguignonne: 110,00 kr
  6. Kalvefilet med 3 x grønt, dagens kartoffel og portvinssauce: 188,00 kr
  7. Barderet svinemørbrad med bådkartofler, champignonsauce og 3 x grønt: 129,50 kr
  8. Lammekølle med enebærsauce, saltbagte kartofler og dagens grønt: 135,00 kr
  9. Gammeldags oksesteg a la klassisk: 129,00 kr
  10. Oksemørbrad med Lammefjordens kartoffel, kraftig skysauce og årstidens grønt: 230,00 kr
  11. Farseret kalkunbryst med rissolles, aspargescreme, hasselnøddegratineret broccoli og tranebær: 129,00 kr
  12. Oksefilet med timiankartoffel, gulerodsmedaljon, broccoli, grilltomat, og kraftig skysauce: 145,00 kr
  13. Vildsvineryg med rosmarin, dagens kartoffel, waldorfsalat, surt og sødt: 168,00 kr
  14. Helstegt krondyrsfilet, dagens kartoffel, blåbærsky og årstidens grønt: Dagspris
  15. Dyrefilet a la klassisk: Dagspris
  16. Kalveculotte med skysauce, krydderkartofler, salat, grilltomat og dagens grønsag: 110,00 kr 
  17. Lammeculotte med dagens kartoffel, broccoliterrin, salat, bagte rødløg og sauce: 125,00 kr
  18. Kalvemørbrad med Lammefjordskartoffel, portvinssauce og dagens grønt: 250,00 kr
 
 

Desserter:

  1. ostebræt med 4-5 forskellige lækre danske gårdoste som er særlig udvalgt: 65,00 kr
  2. Pecantærte med creme fraiche: 45,00 kr
  3. Nøddekurv med 3 slags is: 58,50 kr
  4. Æbletrifli: 38,50 kr
  5. Fromage, jordbær eller citron: 40,50 kr
  6. Creme Brulée: 45,00 kr
  7. Panna Cotta med skovbær: 42,50 kr
  8. Fragilité- roulade med bær: 42,00 kr
  9. Kransekagetærte med frugt og creme: 44,00 kr
  10. Rubinsteinkage: 45,00 kr
  11. Mørk chokolademousse med marengs og ristede mandler: 55,50 kr
  12. Hvid chokolademousse med skovbærskum: 55,50 kr
  13. Dessertchokoladekage med orangecreme: 45,00 kr
 
 

Klassiker:

Minimum 25 couverter
 
  1. Boller i karry med ris
  2. Forloren hare med skysauce og kartofler og rødbede
  3. Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
  4. Rullesteg med skysauce, kartofler og råmarineret rødkål
  5. Stegt flæsk og persillesauce med kartofler
  6. Glaseret skinke med spinat og kartofler
  7. Hakkebøf med løg, skysauce, kartofler og rødbede
  8. Beuf Stroganoff med ris eller kartofler
Alle retter fast pris: 79,50 kr
 
 

Supper:

  1. Oksekødssuppe: 35,00 kr.
  2. Aspargessuppe: 35,00 kr
  3. Hønsekødssuppe: 35.00 kr
  4. Kold kartoffelsuppe: 38,00 kr
  5. Kold agurkesuppe: 38,00 kr
  6. Rødbedesuppe: 38,00 kr
  7. Broccolisuppe med kammusling: 45,00

Natmad:

  1. Pølsebræt med lækre italienske pølser: 72,00 kr
  2. Landgangsbrød med 3 slags lækker pålæg: 52,00 kr
  3. Hjemmelavede frikadeller m/kold kartoffelsalat: 52,50 kr
  4. Røde pølser med brød: 38,00 kr
  5. 3 x Snitter med pålæg: 54,00 kr

Vegetar: 

  1. Fyldte squash.
  2. Grønsagsgratin.
  3. Gulerodskrebinetter.
  4. Chili nuts.
  5. Pandekager med grønsagsfyld.
  6. Sauteret grønsagsmix.
  7. Tomat fyldt med humus og hertil bagt kartoffel.
  8. Pandekage med sauteret rodfrugt på bund af spinat
  9. Forskellige blandede salater såsom: Ebly med piment, blomkål vendt i marsala og bønner i hindbær vinaigrette.

Blot et lille udvalg af hvad vi kan lave som vegetarretter.